Qui som

SONY DSC

SONY DSC

Som l’Equip d’Atenció Primària (EAP) Poble Nou, un conjunt de professionals que tenim com a missió la prestació d’una atenció sanitària de la màxima qualitat a la població assignada al nostre càrrec, intentant amb això la millora tant de la salut de les persones com de la seva qualitat de vida.

Estem ubicats al Poble Nou, barri del districte de Sant Martí amb una gran diversitat sociocultural i que ha patit grans canvis en els darrers anys, fet que suposa un repte d’adaptació en el dia a dia del nostre equip. Localitzats al CAP Poblenou on compartim ubicació amb altres serveis sanitaris del barri (Atenció a la Dona-ASSIR i Centre d’Atenció Especialitzada depenent de l’Hospital del Mar, i Diagnòstic per la Imatge Poblenou – Radiologia depenent de l’Hospital de la Vall d’Hebrón), disposem d’una fàcil accessibilitat.

L’EAP Poblenou pertany de l’Institut Català de la Salut (ICS), l’empresa pública de serveis de salut més gran de Catalunya, amb la qual compartim missió, valors i objectius. Actualment l’EAP Poblenou està format per 50 professionals que us prestem atenció sanitària a les 22.542 persones que formeu part de la població adscrita al Nostre EAP. “L’EAP Poblenou volem ser la vostra referència principal en temes de salut”. Nosaltres no entenem la salut només com l’absència de malaltia, sinó com diu l’Organització Mundial de la Salut (OMS) “un estat de complet benestar físic, mental i social”. És per això que encara que ens centrem en tu, en la persona que ens diposita la seva confiança per a l’atenció a la seva salut, no perdem de vista que formes part d’un entorn familiar i social. Entenem com a part de la nostra missió donar-te una atenció sanitària d’excel•lència que abasti la promoció de la salut, així com la prevenció i l’atenció a les malalties. En aconseguir-ho estem implicats tant personal com professionalment tots els professionals de l’equip.

Som un equip docent i investigador el que ens facilita estar contínuament actualitzats en els últims coneixements científics i ens dota de frescor i vitalitat, amb ganes de buscar una millora contínua en el nostre treball.

Els professionals d’aquest equip ens regim per una sèrie de valors que compartim:

  • Estem compromesos amb una sanitat pública i de qualitat, així com amb la seva sostenibilitat
  • Et tenim a tu, l’usuari, com el centre de la nostra activitat
  • Et tractarem amb respecte, empatia, equitat, confiança, transparència, compromís i implicació
  • Creiem en el treball en equip com la millor eina per desenvolupar la nostra tasca

Finalment, estem convençuts que ets tu qui més ha d’intervenir en decidir que és important per a la teva salut. És per això que hem creat aquest blog, per fer-te arribar informació que creiem que et pot ser d’utilitat en la cura de la teva salut. Però també volem que siguis coparticipant d’ell tenint una via més de comunicació amb tu. Volem saber què penses, què opines, què t’importa … volem convidar-te a participar en aquest que és el blog del teu centre de salut.