Pediatria

El servei de pediatria dona cobertura a tota la població entre 0 i 15 anys assignada al nostre centre.

El programa de vacunacions està inclòs en el calendari de revisions del nen sa, de forma que quan demanem una visita de revisió s’inclou la vacunació si així ho estima el calendari.

Programació de Revisions del Nen sa i Vacunes:

Primer de tot heu de consultar el calendari de revisions al Carnet de Salut, en aquest calendari us informaran dels períodes en que cal passar la revisió i en quines visites heu de vacunar el vostre fill.

Aquestes visites tenen una durada més llarga de lo habitual i és necessari concertar-les amb el pediatre i la infermera simultàniament.

LES VISITES DE REVISIÓ NO ES PODEN SOL·LICITAR PER INTERNET. Només es poden programar presencialment al centre o contactant telefònicament amb la seva infermera pediàtrica.

Per internet només es pot sol·licitar visita de Cita Prèvia, les quals tenen una durada inferior a les visites de Revisions i no estan coordinades amb infermeria.

Tipus de visites:

PRIMERA VISITA: Les primeres visites s’han de concertar conjuntament; primer amb la infermera i després amb el pediatra.

REVISIONS PEDIATRIA: Les Revisions que s’escauen són les establertes pel Departament de Salut, que trobarà en el quadre adjunt de Revisions Pediàtriques, les visites hauran d’estar concertades conjuntament amb infermera i pediatre.

REVISIONS D’INFERMERIA: S’efectuaran en els 7/9 mesos, i 6 anys d’edat del nen, les visites s’hauran de concertar UNICAMENT amb la infermera.

VISITA ESPONTÀNIA: Aconsellem, sempre que sigui possible, sol·licitar una Cita Prèvia amb el seu pediatre, només en els casos en els que s’estimi necessari es podrà visitar amb un altre facultatiu.

 

Pediatres:

Dra. Eva Capdevila

Dra. Inés Castelló

Dr. Carlos Losana

Dra. Maria Sandiumenge

Infermeres de pediatria:

Sra. Cristina Doncel

Sra. Alicia Jiménez

Sra. Ana Vandellós

Sra. Sonia Varela

 

9 respostes a Pediatria

  1. Padres novatos ha dit:

    Hola,

    No se si es el sitio adecuado para formular la pregunta pero bueno, sino es así agradecería que me redireccionéis al sitio adecuado:

    En breve vamos a tener un bebé y nos asaltan un montón de dudas de cara a afrontar las primeras situaciones, paso a numerarlas:

    – ¿Cómo detectar a qué se debe el llanto?
    – ¿Cuándo es aconsejable acudir a vosotros? Es decir, nos gustaría saber como evitar estar cada dos por tres en el CAP saturando urgencias sin haber necesidad. Por eso, estaría bien poder ser un poco autónomos.
    – En cuanto al ritmo de sueño del bebé, ¿se tiene que regular el sueño del bebé de alguna manera? Me explico, si el bebé duerme poco por las noches, ¿se le debería privar de la siesta por ejemplo? Siento no explicarme mejor…

    De momento eso es todo.

    Gracias!

    • cappoblenouics ha dit:

      Bona tarda, mica en mica anirem tractant tots aquests temes en el nostre bloc. De tota manera, juntament amb el servei de ginecologia del centre organitzem xerrades en els cursos pre-part on parlem de tots aquests temes que angoixen amb un primer fill.
      Esteu convidats a assistir-hi el proper dijous dia 7 de juny a les 16h.

  2. Txell ha dit:

    Bones bloggers!!!Ens anem trobant via virtual!!!Molt bona iniciativa Alicia!!!

  3. Irene ha dit:

    Crec que podria ser molt interessant parlar de la son. El meu fill te 4 mesos i es posa moooolt nerviós quan vol dormir: s’estira i s’arrossa, plora, es queixa, rondina, té com tremolors als braços… cosa que fa més difícil la conciliació de la son. Que puc fer perquè estigui més tranquil?? Amb l’ús del xumet ha disminuït una mica. Es possible que encara tingui còlics?
    També, moltes vegades plora dormint, ja somniem amb aquesta edat???

    • cappoblenouics ha dit:

      Gràcies pel suggeriment, la són és un tema que portarà controvèrsia i tractarem en properes entrades. De tota manera, als 4 mesos que té el teu nadó és relativament normal que estigui una mica inquiet a l’hora de dormir, és una edat a la que encara poden haver-hi còlics i a més, els nens, contrariament als adults, quan més cansats estan, més neguitosos es mostren i més els hi costa adormir-se. Intenteu relaxar-lo i calmar-lo mimant-lo molt i acaronant-lo, encara no és hora de dormir-se sol.

  4. Nuria ha dit:

    Per que no feu un espai sobre alimentacio de nadons? Ordre de les papilles, introduccio d’aliments? Receptes…
    Jo tinc molts dubtes

    • CAP Poblenou ha dit:

      En el següent enllaç trobaràs informació al respecte del que demanes. Si no hem parlat d’aquest tema és per la diversitat i variabilitat d’opinions que hi ha al respecte, i totes elles vàlides. Si tens algun dubte consulta amb la teva infermera de referècia.

  5. Patricia Alvarez Rivero ha dit:

    Sólo quería decir que siento que, al marcharse de este CAP, Elena Maqueda ya no sea la pediatra de mi hijo. Por lo que sé, es una gran profesional y una excelente persona, a la que le gusta su trabajo y es muy cariñosa con sus pequeños pacientes. La echaremos de menos, Juan (mi bebé) y yo.

    Patricia Álvarez Rivero

Els comentaris estan tancats.