Espai familiar

Leva w/parentsL’Espai Familiar Sant Martí és un servei de l’Ajuntament de Barcelona especialitzat en la petita infància. El projecte ofereix un espai de joc, intercanvi i aprenentatge per a famílies amb infants de 0 a 3 anys, creat amb l’objectiu de donar suport i acompanyament a les famílies en funció de les seves necessitats. Aquest acompanyament el realitza un equip de professionals especialitzat en intervenció social i petita infància.

Ser pare o mare és una experiència vital, intensa i profunda que comporta moltes alegries però que sovint també genera dubtes. L’Espai Familiar dóna la possibilitat de poder compartir experiències, que ajuden a conèixer millor als infants i que reforcen als pares i mares en el seu nou paper.

A l’Espai Familiar es fomenta la relació amb altres famílies: es realitzen diferents activitats en grup, es treballen pautes de criança (alimentació, salut…), es realitzen tallers (psicomotricitat, massatge, música…) i cada divendres s’organitza una xerrada a càrrec d’un expert sobre diferents temes (l’hora d’anar a dormir, l’alimentació, la psicologia del desenvolupament, els primers auxilis, etc).
The Plastics
Els grups que s’ofereixen són:

  • Benvingut nadó. Adreçat a famílies amb infants de 0 a 12m . Dins d’aquest programa tenim un grup adreçat a mares adolescents i joves. Les famílies que assisteixen a aquest grup poden ser d’altres districtes.
  • Ludoteca en família. A aquest programa les famílies hi poden assistir dos dies a la setmana.
  • Xerrades. Setmanalment s’organitza una xerrada  a càrrec d’un/a expert/a sobre un tema en relació a tot el que comporta l’etapa de la petita infància (l’hora d’anar a dormir, l’alimentació, psicologia del desenvolupament, primers auxilis, etc). Aquestes xerrades són obertes a totes les famílies que hi vulguin assistir.
  • Tallers. Trimestralment s’ofereix un taller sobre un tema específic amb un professional format (música, psicomotricitat, massatge infantil,…).

El servei funciona en horari de matí.

Per més informació es poden adreçar a:

Espai familiar i Centre Obert Municipal Sant Martí

Adreça: c/ Huelva ,36 baixos
Telèfon: 93 307 48 88
espaifamiliar_sm@bcn.cat

Educació i nova ciutadania

Quant a CAP Poblenou

Aquest és el blog de l'Equip d'Atenció Primària del CAP Poblenou de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Pediatria i etiquetada amb , , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s