Què pot fer el dentista del CAP Poblenou?

Hey kids! Always brush your teeth 3 times a day or you'll need to... Doncs algunes coses força importants però que malauradament no se’ls hi dóna la suficient importància: PREVENCIÓ.

Sobre tot en nens. La introducció de bons hàbits higiènics, rentar-se bé les dents, aplicació de fluor i fins i tot obturacions i tractaments de les càries en les peces definitives.

Dins els grups de risc (diabètics i embarassades), tenim la possibilitat de fer neteges bucals i el seguiment d’una correcta higiene bucal.

En persones grans també controlem que portin correctament les seves pròtesis amovibles bucals.

La detecció de lesions bucals pre-canceroses és una de les tasques més importants que duem a terme juntament amb la resta de l’equip, i molt especialment amb el servei de dermatologia.

En general podem dir que oferim tasques de revisions periòdiques, assessorament sobre diferents opcions de tractament disponibles, neteges bucals, radiografies…Teefs!

Recordeu que estem per tot allò que ens volgueu consultar, i farem tot allò que estigui a les nostres mans per poder atendre les vostres necessitats. Us esperem!

La salut bucodental. Departament de Salut.

Atenció a la salut bucodental infantil. Canal Salut.

Salut bucodental. Canal Salut.

Les imatges que il·lustren aquest post s’han publicat sota llicència Creative Commons als Flickr dels usuaris radiant guy i makelessnoise

Quant a CAP Poblenou

Aquest és el blog de l'Equip d'Atenció Primària del CAP Poblenou de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Medicina de Familia, Pediatria i etiquetada amb , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s